Hannes Markkulan muistelmateos on ilmestynyt

5.4.2015

Hannes Markkulan muistelmateos on ilmestynyt

Uutispäällikkö, rikostoimittaja ja Mauri Sariola seura ry:n jäsen Hannes Markkula on kirjoittanut muistelmateoksensa, joka julkistettiin 2.4.2015. Kirjan nimi on Pesidenttien ja murhamiesten pöydissä ja sen on kustantanut Teos.

Hannes Markkula kertoi teoksen taustoista Arto Nyberg -ohjelmassa 5.4.2015. Haastattelu on nähtävissä Yle Areenassa

Hannes Markkulan muistelmakirjaa Presidenttien ja murhamiesten pöydissä (Teos) on saatavissa Helsingin kirjamessuilla lähellä Mauri Sariola -seuran osastoa. Teoksen osasto on 7 s 49. Ymmärtääkseni kirjaa myydään huomattavalla alennuksella.

Nimikirjoituksen metsästäjät voivat soitella puh: 0400-468 104.

Hannes Markkula

Vuoden Susikoski 2004

Kirjassa Hannes Markkula  muistelee mm. kuinka hän oli ennen poliisia murhapaikalla ns. liftarimurhien aikoihin, samoin ainutlaatuista haastatteluaan Kytäjän kartanon herran, kolmoissurmaaja Kai Kustaa Vähäkallion kanssa juuri ennen Vähäkallion pidätystä. Kirjassa on myös maininta seurastamme liitettynä Harri Holkeriin, Vuoden Susikoskeen. Kirjan pääteemana on arvostelu siitä, kuinka nykyiset toimittajat eivät vaivaudu tapahtumapaikoille, eivät tutustu ihmisiin, vaan näpyttelevät kojeitaan kirjoituspöytiensä ääressä.