Inkeri Junnila jatkaa Mauri Sariola-seuran puheenjohtajana

12.3.2017

Mauri Sariola -seuran vuosikokou pidettiin 11.3.2017.

Vuosikokouksen puheenjohtajana oli Hannes Markkula.

Inkeri Junnila vailitiin puheenjohtjaksi ja koko entinen hallitus jatkaa. Toiminnantarkastajiksi valittiin Seppo Simola Ja Arto Nilsson. Varatoiminnantarkastajaksi nimettiin Timo Arrnio.

Vuosijuhlassa kirjakauppias Marko Filenius puhui otsikolla: kirjan kohtalo lukemisen muuttuvassa maailmassa sekä omasta suhteestaan Maurin kirjoihin.

Päätoimittaja Timo Korppi puhui e-kirjan näkökulmasta sekä omasta tuttavuudestaan Maurin kanssa. Raimo Jokislami avasi kouksen soittamalla Äänisen aallot ja juhla päätettiin kappaleeseen Tuulten häät.

Tietokilpailun yhteydessä Arto Sahamies lausui pätkän Katri Valan runosta. Iltaa vietettiin yhdessä Hotelli Alban kabinetissa. Rami soitti meille ja usempi osallistuja lausui lyhyitä runoja keskustelun lomassa.