"Ivalon pamaus" ilmestynyt

30.4.2017

Mauri Sariolan 33 lehtinovellia on ilmestynyt kirjana,

Takakannen teksti.

Voi olla liioittelua väittää, että tuo desibelimäärältään Viipurin pamauksesta suraava räjähdys olisi kuultu Rovaniemellä saakka, mutta kyllä se paikalla olleet sekä säikäytti että kuuroutti. Joka tapauksessa tämä tarina on tosi, samoin tämän kokoelman sisältämät novellit ja kertomukset ovat joko totuuspohjaisia tai loistavaa aikalaiskuvausta savotoiden korttikiekeröistä, pelosta juoksuhaudoissa, vapinasta leivättömän pöydän ääressä tai amerikkalaisten gangsterien ja suomalaissyntyisten FBI agenttien otteista.
Olipa tekstin tekijä Simo Hurtta, Esko Laukko, Simo Arra tai Simo-Auli Arra, kaikki ovat taattua Mauri Sariolaa lukuisten nimimerkkien takaa, useammalta vuosikymmeneltä.

Kirja on tilattavissa Mauri Sariola -seurasta. Jäsenille hintaan 12,00 euroa sisältäen postimaksun. Muille kuin jäsenille hinta on 21,00 euroa.

Tilausosoite

Matti Nummenpää