Vuosikokous

12.3.2019

Mauri Sariola -seura ry:n vuosikokous oli 9.3.2019 Hotelli Seurahuoneella, Riihimäellä.

Kokouksessa puhetta johti Marita Viertonen.

Vuosikokouksessa ja sitä seuranneessa hallituksen kokouksessa nimettiin Inkeri Junnila jatkamaan hallituksen puheenjohtajana. Myös varapuheenjohtaja Simo Viertonen ja intendentti Matti Nummenpää jatkavat tehtävissään. Hallituksen varsinaiseksi jäsenenksi valittiin Timo Korpin tilalle Arto Sahamies ja hallitukseen uutena tuli varamieheksi Marita Viertonen.

Jäsenmaksu on ollut jo pitkään 25,00 euroa. Siihen kokous päätti maltillisen korotuksen 28,00 euroon.

Sääntöihin tehtiin muutoksia. Tästä eteenpäin vuosikokoukseen voidaan kutsua myös sähköisesti.

Vuosikokousta seurannut vuosijuhla aloitettiin perinteisesti Äänisen aalloilla, joka oli yksi Mauri Sariolan mielikappaleista.

Kari Honkanen piti esitelmän poliisin peiteostoista vuotta 2000 edeltäviltä ajoilta ja Tuija Kallio Tekemästään Pro Gradu tutkielmasta.