Valtakunnallinen rikosnovellikilpailu

8.1.2020

 

Valtakunnallinen rikosnovellikilpailu käyntiin!
 

Ensi kesänä viidettä kertaa järjestettävä Dekkarit Festivaali – Rikospaikkana Varkaus julistaa 9.1.2020 lähtien avatuksi valtakunnallisen rikosaiheisen novellikirjoituskilpailun, jonka aiheena on ”Perhe on pahin”. Novelli voi perustua tositapahtumiin tai olla kokonaan fiktiivinen.  Kilpailu on kaikille avoin. Aiemmin julkaisemattomien kilpailutekstien kieli on suomi ja mitta enimmillään kahdeksan (8) A4-liuskaa. Tekstit voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen varkausbrott@gmail.com tai postitse osoitteeseen Warkauden Klubi, Ahlströminkatu 13, 78250 Varkaus. Tarkempaa tietoa saa 9.1.2020 lähtien nettiosoitteesta www.brott.fi
Paikallinen raati seuloo kilpailuun tulleista teksteistä parhaat, joista ylituomarina toimiva pitkäaikainen Mauri Sariola -seuran hallituksen jäsen, kirjailija-toimittaja Raimo Jokisalmi valitsee voittajan.

Rikosnovellikirjoituskilpailun pääpalkinto on 1.000 euroa. Novellikilpailun voittaja julkistetaan Dekkarit Festivaali – Rikospaikkana Varkaus -iltagaalan yhteydessä lauantaina 1.8.2020 Warkauden Klubilla. Kaikki sääntöjen edellyttämällä tavalla kilpailuun osallistuneet palkitaan kirjapalkinnolla, jonka voi halutessaan noutaa viikonlopun aikana Warkauden Klubilta.