Jäsenlehdet

Mauri Sariola -seura julkaisee jäsenlehteä.  Nykyiseltä nimeltään Mauri & Me. Aluksi lehden nimi oli Ampiaiskesä, vuodesta 2006 lähtien Mauri Sariolan seurassa. Lehtiä voi tilata seurasta. Uusimman numeron (2 / 2017) hinta on 5,00 euroa. Vanhemmat maksavat 2,00 euroa. Hintaan lisätään postimaksu. Vuodet 1996 ja 1997 ja 2000 ovat loppuneet seuran varastosta.

Tilausosoite on sähköpostitse matti.nummenpaa@elisanet.fi

Alla on kuvat kaikista jäsenlehdistä. Klikkaamalla kuvaa saat siitä suurennoksen.

MEDIAKORTTI 2017

MAURI & ME

(VV. 1996-2005 Ampiaiskesä. 2006-2016 Mauri Sariolan seurassa)

MAURI SARIOLA –SEURA ry:n JÄSENLEHTI YHDEKSÄSTOISTA VUOSIKERTA

JULKAISIJAN YHTEYSTIEDOT:

Lehden julkaisija                       Mauri Sariola –seura ry

Kotisivut                                      www.sariolaseura.fi

Sähköposti                                  sariola.seura@elisanet.fi

Puhelin                                        050 68 989 (pj. Inkeri Junnila)

LEHDEN TIEDOT

Päätoimittaja                             Timo Korppi

Painosmäärä                              500 kpl

Ilmoitusmyynti                          Päätoimittaja Timo Korppi, Intendentti Matti Nummenpää

ISSN                                              1796-5969

TEKNISET TIEDOT

Lehden koko                              A4 210*297 mm

Painopinta-ala                           184*270 mm

Palstaleveys                                43 mm

Palstoja                                        3 kpl / sivu

Sivumäärä                                   20 - 24

Ilmoituskoot                               kokosivu, puoli sivua, neljännessivu, kahdeksasosasivu

Sidonta                                        stiftaus

Painopaikka                               Suomen Printman Oy, Hyvinkää

ILMOITUSHINNAT

Kannet                                                                                  420,00 € (sisältää näkyvyyspaketin)

Sivuhinta, sisäsivu                                                              340,00 € (sisältää näkyvyyspaketin)

Puoli sivua                                                                            170,00 € (sisältää näkyvyyspaketin)

Neljännessivu                                                                       85,00 €

Kahdeksasosasivu                                                               50,00 €

Mauri Sariola- seura ry 20 vuotta  onnittelu                      20,00 €

Lisäväri ilmoituksessa                                                        220,00 €

NÄKYVYYSPAKETTI (sisältyy kansien, koko- ja puolisivun ilmoitushintoihin)

Ilmoittajan toivoma nimi, logo ja www-sivujen osoite näkyy seuran verkkosivujen ”yhteistyökumppanit” sivuilla sekä vuoden aikana lähetettävien jäsentiedotteiden ”yhteistyökumppanit” kohdassa.

MAKSUN SAAJA

Mauri Sariola –seura ry.   Helsingin OP Pankki FI34 5723 0220 4599 32

MUUT TIEDOT

Ilmoituksen peruuttaminen   viimeistään varauspäivänä. Tämän jälkeen peruutetuista laskutetaan 50 %.

Reklamaatiot                             14 vrk:n kuluessa lehden ilmestymisestä kirjallisesti. Lehden vastuu virheellisestä ilmoituksesta rajoittuu ilmoituksesta maksetun hinnan palauttamiseen.